Monday, April 23, 2012

Förra årets vår

Spring time I

Dessa bilder tog jag före precis ett år sedan. Då var jag på besök hos min mormor på varmare breddgrader och vitsipporna blommade så härligt. Det är först nu jag faktiskt har gjort något med bilderna och det är första gången jag visar dem. Ibland blir det så, det tar lång tid innan jag tittar tillbaka på de kort jag tagit. Kanske för att när man nytagit dem så känns alla bilder toppen, eller så känns alla sisådär för inget kort kan visa hur vackert och härligt det var. Lite så var det i detta fall. Alla färger var tunna och visade inte alls hur jag hade uppfattat den där kvällspromenaden uppe på berget. Men här är bilderna precis ett år efter de togs och jag gillar dem. Om man klickar på dem kan man komma till min flickr. :)

Spring time II


A field of spring feelings

1 comment:

 1. Nej vad fina bilder!

  Svar på kommentar: Förlåt att jag svarar så sent, blogg.se gillar att gömma kommentarer ibland -.-

  Skönt att inte vara ensam om det! Nog väldigt vanligt att ha atopiskt eksem.

  Jo jag kan förstå att det är svårt att hitta. Tycker själv att bivax och ekologisk extra virgin olivolja funkar prima som mjukgörare bara man ger sig på att använda det regelbundet. Kortisonen är nog mest skit jo, blev rätt upprörd när jag kollade ingredienserna på mina feta kortisontuber.. Mest bensinolja (mineralolja) i dem. Har du provat rapsolja (ekologisk att föredra naturligtvis) på något sätt? Läste någonstans att det ska vara något kortisonliknande ämne i det. Jag själv har inte provat det. Men blir väl framöver kanske, haha.

  För mig rasade hela huden med no-poo i början, men det är ju inte så konstigt när man smörjt in sig med silikoner och mineraloljor. Nu är det bättre! Kul att du har ungefär samma uppfattning :)

  Lycka till med huden!

  ReplyDelete