Tuesday, February 28, 2012

Pinterest


Jag har skaffat pinterest! Wooho! Det är riktigt roligt, men mina boards är rätt tomma fortfarande. Vill ni se mina board och vad jag samlar på mig kan ni bara klicka HÄR!

Jag har sett folk prata om det och jag har faktisk varit in dit ibland och det är  fullt med inspirerande saker. Man kan bara bli medlem om man blir inbjuden, men man kan anmäla sig på deras sida att man vill bli inbjuden och för mig tog det en dag eller två att få svar. :)

3 comments:

 1. Vad ÄR pinterest? Jag har funderat på att bli medlem i några veckor, men om det är som deviantart (som jag redan är medlem i) verkar det onödigt att bli medlem.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det är inte alls som deviantart. Det som det går ut på är att man har en digital anslagstavla där man kan sätta fast bilder och länkar man gillar. Sedan kan man dela in det i kategorier och ha olika anslagstavlor där man samlar på olika saker. Det är lätt att hitta coola och snygga bilder och bli full av inspiration, och klickar man på en bild kommer man till källan, vilket är bra för alla recept och tips och tricks som det länkas till där.. Men man kan inte lägga upp sina egna saker där som man kan på devianrart. Du kan gilla saker från andra sidor, tex jag har gjort en board med mina fotografier som jag har på flickr.

   oj superlång förklaring! Jag vet inte om det blev något tydligare XD

   Delete
  2. Hmmm... Jag tror att jag förstår. Tack på förklaringen! Jag ska nog fundera en stund till innan jag bestämmer mig! ^^

   Delete