Friday, February 10, 2012

AkaKuro


Akanishi Jin och Kuroki Meisa

Det kom plötsligt men jag kunde inte blir annat än glad. Två favoriter har gift sig med varandra! Jag satte ihop den här bilden idag för det var så länge sedan jag gjorde en fanbild eller vad man ska kalla det. 4 comments:

 1. Grattis till dom!!!! Jättefin bild!

  kram

  ReplyDelete
 2. sv: Ja det var jättemysigt.

  Ja tycker de ser bra ut tillsammans. Men det känns bara så random. De har väl aldrig jobbat tillsammans? Visste inte ens att de kände varandra. Hade nog inte varit lika chockad om det kanske hade varit Kame eftersom de har jobbat tillsammans. Men de ser ut att passa bra tillsammans.

  Vad tyckte du om den då? Alltså choklad saken ifrån the body shop???

  kram

  ReplyDelete
 3. sv: Ja ^^

  Okej jag förstår. Läste om det ryktet. Hmmm...ja det kom väldigt plötsligt. Ha, de gifte sig på min födelsedag. Galet! Men tror du att hon är gravid? Jag vet inte vad jag ska tro längre.

  Jag provade den igår och lukten håller i sig. Luktar inte starkt men sött. Man kan inte alltid undvika allt. Men gillar man det så gillar man det. Köpte en kräm ifrån Lush också, och den luktade inte så mycket, men den var också härlig. Man kan använda den för händer och kropp.

  kram

  ReplyDelete
 4. Det där kom väldigt plötsligt! Jag blev väldigt förvånad när jag först hörde det att Johnny hade tillåtit det. Sen fick jag veta att han inte hade vetat om det och nu ska ge Jin nåt slags straff. Läskigt o__O

  ReplyDelete